19 lipca 2013

Pavlova




Po przepis na bezę, zapraszam na mój nowy blog 


Przepis na Pavlovą tu -> PAVLOVA

9 komentarzy:

  1. ale mi ślinka pociekła...

    muszę zrobić!
    mam nadzieję, że Pavlova wyjdzie Mi tak cudnie jak Twoja! :)

    http://islandofflove.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  2. Musisz musisz, to nic trudnego. Beza co prawda, czasem bywa nieposłuszna, ale w najgorszym wypadku po prostu opadnie, a w smaku i tak będzie pyszna! Życzę powodzenia, a jak zrobisz to się koniecznie pochwal efektem!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. właśnie lecę do kuchni z Twoim blogiem pod pachą- heh ;)

      3maj kciuki :)
      a pochwale się na pewno :)

      Usuń
  3. Twoja Pavlova wygląda imponująco, ale podziękuję. Nie dlatego, że już dziś 'takich rzeczy' nie jadam, ale dlatego, iż mam uraz z dzieciństwa do bezy - zawsze bolały mnie zęby od nadmiaru cukru w niej:/
    Owoce z bitą śmietaną i owszem, smak dzieciństwa i prawdziwego lata, ale w tedy nie jest to już Pavlova;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Zaraz biorę się za pavlovą :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cieszę się ogromnie, że mój przepis się przyda. Mam nadzieję, że pochwalisz się jak Ci wyszła :) Kasi D. z islandofflove.blogspot.com wyszła idealnie!

      Usuń
    2. :)
      i znów z Twoim przepisem lece do kuchni :)

      jutro będzie pavlova z jeżynami, prosto z krzaczka :)

      Kasia D.

      Usuń
    3. :) widzę, że zasmakował deser

      Usuń
  5. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy zostawiony komentarz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...