Musisz musisz, to nic trudnego. Beza co prawda, czasem bywa nieposłuszna, ale w najgorszym wypadku po prostu opadnie, a w smaku i tak będzie pyszna! Życzę powodzenia, a jak zrobisz to się koniecznie pochwal efektem!
Twoja Pavlova wygląda imponująco, ale podziękuję. Nie dlatego, że już dziś 'takich rzeczy' nie jadam, ale dlatego, iż mam uraz z dzieciństwa do bezy - zawsze bolały mnie zęby od nadmiaru cukru w niej:/ Owoce z bitą śmietaną i owszem, smak dzieciństwa i prawdziwego lata, ale w tedy nie jest to już Pavlova;)
ale mi ślinka pociekła...
OdpowiedzUsuńmuszę zrobić!
mam nadzieję, że Pavlova wyjdzie Mi tak cudnie jak Twoja! :)
http://islandofflove.blogspot.com/
Musisz musisz, to nic trudnego. Beza co prawda, czasem bywa nieposłuszna, ale w najgorszym wypadku po prostu opadnie, a w smaku i tak będzie pyszna! Życzę powodzenia, a jak zrobisz to się koniecznie pochwal efektem!
OdpowiedzUsuńwłaśnie lecę do kuchni z Twoim blogiem pod pachą- heh ;)
Usuń3maj kciuki :)
a pochwale się na pewno :)
Twoja Pavlova wygląda imponująco, ale podziękuję. Nie dlatego, że już dziś 'takich rzeczy' nie jadam, ale dlatego, iż mam uraz z dzieciństwa do bezy - zawsze bolały mnie zęby od nadmiaru cukru w niej:/
OdpowiedzUsuńOwoce z bitą śmietaną i owszem, smak dzieciństwa i prawdziwego lata, ale w tedy nie jest to już Pavlova;)
Zaraz biorę się za pavlovą :)
OdpowiedzUsuńCieszę się ogromnie, że mój przepis się przyda. Mam nadzieję, że pochwalisz się jak Ci wyszła :) Kasi D. z islandofflove.blogspot.com wyszła idealnie!
Usuń:)
Usuńi znów z Twoim przepisem lece do kuchni :)
jutro będzie pavlova z jeżynami, prosto z krzaczka :)
Kasia D.
:) widzę, że zasmakował deser
UsuńTen komentarz został usunięty przez administratora bloga.
OdpowiedzUsuń